Blockfest-räppäri yksityiskoneensa hätälaskun jälkeen: ”Moni toivoi kuolemaani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla miten Tampereella viime viikonloppuna Blockfestien perjantain pääesiintyjänä nähty yhdysvaltalainen räppäri Post Malone joutui lento-onnettomuuteen, kun hänen Gulfstream IV -yksityisjettinsä kaksi rengasta räjähti lentokoneen nousussa Teterboron lentokentältä New Yorkin liepeillä.

Post Malone hätälaskun jälkeen, Kuva: Splash
Post Malone hätälaskun jälkeen, Kuva: Splash

Kahden renkaan räjähdys nousussa on erittäin vaarallista, mutta lentäjä sai koneen kuitenkin ilmaan. Sen jälkeen lentokone joutui odottamaan New Yorkin ilmatilassa tuntikausia hätälaskua, koska sen piti kuluttaa noin 15.000 litraa lentobensiiniä ennen hätälaskua Newburghissa sijaitsevalla Stewartin lentokentälle.

Hätälasku tehtiin viimein kello 22.52 Suomen aikaa, ja se onnistui täydellisesti. Koneessa oli 16 ihmistä, jotka selvisivät onnettomuudesta vammoitta. Räppäri kirjoitti pian hätälaskunsa jälkeen paljonpuhuvan päivityksen Twitteriin.

– Laskeuduin. Kiitos kaikille rukouksistanne. En voi uskoa, kuinka moni toivoi minun kuolemaani. Haistakaa vittu. Mutta ei tänään, Post Malone kirjoitti.