Blockfestin päätähti Post Malone lento-onnettomuudessa – kone yrittää pian hätälaskua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella viime viikonloppuna järjestetyn Blockfestin perjantain pääesiintyjänä nähty yhdysvaltalainen räppäri Post Malone on joutunut hetki sitten lento-onnettomuuteen. Hänen Gulfstream IV -yksityisjettinsä kaksi rengasta räjähtivät lentokoneen nousussa Teterboron lentokentältä.

FlightRadar24

Siitä saakka lentokone on odottanut hätälaskua New Yorkin ilmatilassa, koska se joutuu polttamaan noin 15.000 litraa lentobensiiniä ennen kuin voi yrittää hätälaskua turvallisesti. Tätä kirjoitettaessa Suomen aikaa Post Malonen lentokone kiertelee noin 2.300 jalan korkeudessa odottamassa, että polttoainetta on kulunut tarpeeksi laskeutumiseen.

PÄIVITYS 22.35: Lentokentältä on nyt suora lähetys verkossa, eli hätälaskun voi katsoa suorana tästä.

PÄIVITYS 22.55: Post Malonea ja tämän seuruetta kuljettanut yksityiskone on tehnyt onnistuneen hätälaskun.

Koneessa on 16 ihmistä. Hätälaskun ajankohta ei ole vielä tiedossa. Yhdysvaltojen ilmailuviranomaisten mukaan hätälasku on tällä tietoa määrä tehdä New Yorkin osavaltion Newburghissa sijaitsevalle Stewartin lentokentälle, jossa ambulanssit ja paloautot ovat jo odottamassa.

TMZ-verkkolehden mukaan lentoliikenne kyseiseltä lentokentältä on ohjattu muille kentille, jotta hätälasku ei aiheuttaisi vaaraa muille lentokoneille. Post Malone ehti esiintyä Blockfestin jälkeen maanantaina MTV Video Music Awards -tapahtumassa yhdessä Aerosmithin kanssa. Lentokoneen oli määrä lentää Atlantin yli Britanniaan, Lontoon Lutonin lentokentälle.