Ammutun XXXtentacionin tyttöystävä raskaana – lapsen sukupuoli paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri XXXtentacionin kuoltua kesäkuussa hänen äitinsä Cleopatra Bernard paljasti tähden tyttöystävän olevan raskaana. Nyt edesmenneen artistin lapsen sukupuoli on paljastettu.

Bernard jakoi Instagramissa kuvan XXXTentacionin tyttöystävän raskausvatsasta. Samalla hän kertoi tulevan lapsen olevan poika. Räppärin äiti kuvaili lasta kesäkuussa poikansa viimeiseksi lahjaksi. XXXTentacionin tyttöystävän nimeä ei ole paljastettu julkisuuteen.

Aikaisemmin tällä viikolla haudattu XXXTentacion sai Floridan Boca Ratoniin oman mausoleumin. Räppäri ammuttiin kuoliaaksi kesäkuussa ryöstön yhteydessä. Poliisit ovat sittemmin pidättäneet neljä ampumiseen liitettyä miestä, joita kaikkia saatetaan Floridan lain mukaan syyttää tähden murhasta.