Angelina Jolie ja Brad Pitt sopivat väliaikaisen huoltajuusjärjestelyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brad Pittin ja Angelina Jolien riitaisia sävyjä saanut huoltajuuskiista on saatu päätökseen – ainakin hetkeksi aikaa. Ex-parin kerrotaan sopineen huoltajuutta koskevasta väliaikaisesta järjestelystä.

Jolien ja Pittin kerrotaan tavanneen toisensa huoltajuusasian käsittelyn merkeissä. Kumpikin osapuoli suostui väliaikaisen järjestelyn ehtoihin. Sopimuksen yksityiskohtia ei ole toistaiseksi paljastettu julisuuteen.

Sovittu järjestely kestää kuukauden, minkä aikana vanhemmista ja lapsista tullaan keräämään tietoa seuraavaa käsittelyä varten. The Blast -sivuston mukaan tapauksen käsittely on ollut helpottunut sen jälkeen kun sekä Jolie, Pitt että heidän lapsensa ovat palanneet Los Angelesiin.

Hollywoodin unelmaparina pidetty näyttelijäkaksikko Angelina Jolie ja Brad Pitt erosivat vuonna 2016. Parin eroa ja heidän lastensa huoltajuuskysymystä on käsitelty oikeudessa jo pian kahden vuoden ajan.