Cardi B nosti rintansa kuin tarjottimelle – gaalan katsotuin etumus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset saivat tyttövauvan noin kuukausi sitten. Lapsi sai nimekseen Kulture Kiari. Nyt Cardi B nähtiin punaisella matolla kun hän osallistui musiikkialan 2018 MTV Music Video Award -palkintogaalaan.

Cardi B loisti punaisella matolla upeassa fuksianpunaisessa samettimekossa, joka korosti kauniisti naisen tiimalasivartaloa. Tuore äiti synnytti esikoisensa vasta reilu kuukausi sitten, mutta näyttää palautuneen raskaudestaan ennätysvauhtia.

Offset, eli oikealta nimeltään oleva Kiari Kendrell Cephus ja Cardi B, eli Belcalis Almanzar ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa 10. heinäkuuta. Räppäri Offsetillä on entuudestaan kolme lasta. Pariskunta meni viime syksynä salaa naimisiin.

Splash News
Splash News
Splash News