Kaveri herätti viinilasi kädessä nukkuneen – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on saatu huomata, että ystävysten seurassa nukahtaminen voi toisinaan olla melko vaarallista. Tällä kerralla eräs nainen oli nukahtanut sohvalle viinilasi kädessään, ja joutui heräämään ystävänsä yllättämänä.

Naisen nukahtamista vierestä seurannut ystävä on kuvannut videolle tilanteen, jossa hän on päättänyt herättää naisen. Mies säikäyttää naisen huutamalla hänelle yllättäen kovaan ääneen, mikä saa naisen heittämään viinilasin käsistään.

Kuten arvata saattaa, tällainen herätysmetodi saa väistämättäkin melkoisen sotkun aikaan. Naisen punaviinilasi irtoaa välittömästi hänen otteestaan ja läikkyy sekä sohvalle että hänen syliinsä kun nainen herää säikähdykseen.