Näin paljon juomattomuus voi ihmetyttää ystäviä – hauska parodia tilanteesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Korroosio Comedy on julkaissut vuoden aikana useita videoita, joista on muodostunut nettihittejä. Miehet ovat onnistuneet tekemään monia osuvia sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan ja samaistumaan niissä esitettyihin tilanteisiin.

Korroosio Comedy -ryhmä on nyt julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten hankalaa absolutistin elämä voi olla. Kaikki ystävät eivät näytä ymmärtävän sitä minkä vuoksi henkilö ei juo ollenkaan alkoholia, mikä voi puolestaan johtaa niin kovaan tenttaamiseen, että absolutisti voi tuntea joutuneensa todelliseen piinapenkkiin.

Absolutisti vastailee tyynen rauhallisesti tuttujensa kysymyksiin, mutta itse alkoholia juovat kaverukset näyttäisivät menettävän malttinsa sen vuoksi, että yksi ei juo alkoholia illanvietossa lainkaan. Miehet tekevät asiasta suuren ongelman, kunnes absolutisti poistuu heidän läheisyydestään kerrottuaan syynsä siihen miksi hän ei juo.