Ovela kauppias sai myymälävarkaan kiinni – hiirenloukulla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasiliassa ryöstöt ja taskuvarkaudet ovat todella yleisiä. Nyt eräs rahan katoamiseen kyllästynyt kauppias päätti saada omin avuin näpistelijän kiinni itse teosta hiirenloukun avulla.

Belo Horizontessa toimiva kauppias oli huomannut, että hänen kassastaan katoaa tasaiseen tahtiin rahaa. Mies ei kuitenkaan ollut itse nähnyt varkautta, minkä vuoksi hän keksi vaimonsa kanssa ovelan idean. Vaimo laittoi tiskin alla sijaitsevaan rahalaatikkoon sisälle hiirenloukun, joka tulisi napsahtamaan varkaan sormille kesken teon.

Puhelimen kuvaamalla videolla nähdään miten kauppiaan kanssa niitä näitä jutteleva asiakas hivuttaa vähitellen kätensä tiskin alle melko tottuneesti. Nainen sujauttaa käden lipastoon, jolloin hiirenloukku napsahtaa hänen sormilleen. Nainen onnistuu olemaan reagoimatta yllättävään kipuun, mutta jää kuitenkin ilman rahasaalista.