Big Brother -kurvitar yläosattomissa – alusvaatekuvat tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille vielä melko tuntematon, mutta kotimaassaan Britanniassa jo kovasti nimeä saanut kolmossivun tyttö ja glamourmalli Rhian Sugden on esiintynyt urallaan muun muassa Maxim, Loaded, Zoo ja Nuts -lehtien kuvissa. Viime aikoina vaalea kaunotar on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt Rhian Sugden nähdään kuitenkin HORNI-alusvaatemerkin kuvauksissa. Hänet ikuistettiin mallikuviin yläosattomissa, kun kaunotar oli esittelemässä hyvää tekeviä alusvaatteita. Niiden tuotosta lahjoitetaan nimittäin osa lahjoitetaan uhanalaisten sarvikuonojen suojelemiseen.

Rhian Sugden tuli briteille tutuksi, kun hänet nähtiin vuonna 2012 Britannian julkkisten Big Brother -talossa. Hän esiintynyt muissakin televisio-ohjelmissa, kuten Soccer AM, Glamour Girls ja Rude Tube. Hänella oli lisäksi pieni rooli Your Highness -komediaelokuvassa.

Splash
Splash
Splash