Aliravittua lasta imettämään ryhtynyt naispoliisi sai ylennyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Argentiinassa naispoliisi Celeste Ayala nostettiin sankariksi hänen ryhdyttyään imettämään aliravittua lasta. Poliisit löysivät Buenos Airesissa kuusi aliravittua lasta, joista nuorin oli noin kuusikuukautisen lapsi, joka itki lohduttomasti nälissään.

Mukana tehtävällä oli myös naispoliisi Ayala, joka ymmärsi nopeasti mikä oli hätänä. Aliravitulla lapsella oli nimittäin kova nälkä, jolloin Ayala päätti toimia heti. Hän oli itse tuore äiti, joten Ayala kaivoi rintansa esiin ja ryhtyi imettämään lasta sairaalan käytävällä.

Nyt New York Times -lehti uutisoi, että Ayala on saanut ylennyksen. Samalla selvisi, että hän oli pyytänyt sairaalan henkilökunnalta lupaa ryhtyä imettämään vierasta lasta ja saanut siihen luvan. Hän itse kertoi, että lapsi rauhoittui välittömästi rinnalle päästyään.