Huumetunneli Yhdysvalloista Meksikoon paljastui – työkalupakki paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen ja Meksikon raja on yksi maailman tiukimmin valvotuista, mutta siitä huolimatta sen yli – ja ali – kulkee edelleen suuret määrät huumeita vuosittain. Nyt on paljastunut taas yksi tapa, kun Yhdysvaltojen puolelta Arizonan osavaltiossa on löytynyt valtava huumetunneli.

Vanhasta KFC-rakennuksesta oli rakennettu pitkä tunneli rajavyöhykkeen ali Sonoran kaupunkiin Meksikoon. Tunneli oli noin 200 metriä pitkä ja erittäin hyvin rakennettu. Tunnelin rakenteet oli vahvistettu laudoilla ja sinne laskeuduttiin köyden avulla.

Viranomaiset pääsivät tunnelin jäljille, kun rakennuksen entinen työntekijä Ivan Lopez jäi kiinni, kun hänellä oli työkalupakissaan lähes 1,2 miljoonan dollarin arvoinen huume-erä. Mies oli aiemmin päivällä nähty poistumassa rakennuksesta, josta luola lähti kohti Meksikoa.

Splash
Splash
Splash