Pariskunta yritti lasta 4 vuotta turhaan – olivatkin harrastaneet peppuseksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat parit ympäri maailmaa kärsivät lapsettomuudesta, kun toivottua raskautta ei tule vaikka miten paljon sitä yritetään. Nyt brittilehti Metro kertoo kuitenkin erikoisesta tapauksesta, jossa lapsettomuus oli pariskunnan oman merkillisen virheen syytä.

Lehden mukaan Kiinassa sijaitsevassa Bijien kaupungissa asuva naimisissa oleva pariskunta oli yrittänyt saada lasta neljän vuoden ajan.

Aktiivisesta seksielämästä huolimatta vaimo ei tullut raskaaksi. 26-vuotias mies ja 24-vuotias nainen päätyivät lopulta hakemaan apua lääkäriltä.

Lääkäri Liu Hongmei ryhtyi tutkimaan tilannetta ja pian hän teki ällistyttävän huomion. Vaimo kertoi seksin olleen todella kivuliasta, mutta suostuneensa siihen, koska halusi kovasti saada lapsen.

Lääkäri epäili, että vaimolla olisi jokin gynekologinen vaiva, kunnes selvisi, että vaimo oli edelleen neitsyt. Hän ei ollut harrastanut kertaakaan vaginaalista seksiä. Sen jälkeen lääkäri tutki naisen peräaukon, jonka hän havaitsi venyneen selvästi. Pariskunta oli siis harrastanut epähuomiossa anaaliseksiä koko avioliittonsa ajan.