Presidentti Sauli Niinistö tänään 70 vuotta – julkaisi hellyttävän somekuvan poikansa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Presidentti Sauli Niinistö täyttää tänään 70 vuotta. Juhlan kunniaksi hän on julkaissut verkossa hellyttävän kuvan yhdessä Aaro-poikansa ja Lennu-koiransa kanssa. Kaksiosaisessa kuvassa Niinistö kysyy ensin ”Lauletaanko?” ja toisessa kuvassa hän kiittää kaikkia muistamisesta.

Presidentti julkaisi kuvan hetki sitten sosiaalisessa mediassa. Kuva jatkaa presidentin linjaa, jossa hänet nähdään leppoisana perheenisänä. Toinen vaihtoehto olisi ollut julkaista presidentistä vakavamielinen poseeraus tumma puku päällä.

Taannoin Sauli Niinistön tukiyhdistys ilmoitti lahjoittavansa presidentin vaalikampanjasta jääneet 280.000 euroa nuorten hyväksi. Rahat lahjoitettiin nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen Kirkon diakoniarahastolle ja Suomen partiolaisille. Partiolaisten osuus lahjoituksesta on 80.000 euroa ja Kirkon diakoniarahaston osuus 200.000 euroa. Varat on kerätty lahjoituksina.