American Pie -kaunotar paljasti sivurintansa – iltapuku säväytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Pie -elokuvista tuttu näyttelijä Tara Reid on herättänyt toistuvasti huolta anoreksiaepäilyjen ansiosta. Viime aikoina tähti on kohahduttanut näyttävillä Instagram-kuvillaan, mutta nyt hän on päätynyt paparazzien tähtäimiin.

Tällä kertaa Tara on kuvattu saapumassa julkkisten suosimaan Delilah-ravintolaan upeassa hopeanhohtoisessa iltapuvussa. Asu tosin paljasti odottamattoman paljon hänen sivurintaansa, mutta se tuskin tuli Reidille yllätyksenä.

Taannoin Dominikaanisessa tasavallassa lomaillut Tara jakoi lomakuvan, jossa hän poseerasi kahden ystävänsä kanssa. Huomio kiinnittyi kuitenkin Reidin erittäin laihaan olemukseen, ja fanit ilmaisivatkin huolensa tähden terveydentilan suhteen. Kaunotar vastasi, ettei hän pode anoreksiaa tai muuta vastaavaa vaivaa.

Splash
Splash
Splash