Cheekin ura loppui kyyneliin – näihin sanoihin lopetti jättikonserttinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin sooloartisteihin lukeutunut Cheek lopetti eilen pitkän uransa artistina. Ura huipentui yhteensä noin 60.000 ihmisen edessä Lahdessa järjestettyyn jättikonserttiin.

Cheek Valot sammuu, Kuva: Jussi Eerola Photography

Suomen mittapuussa historiallisen suuri konserttituotanto nähtiin valtavalla esiintymislavalla, jonka kokonaisuuden rakentamiseen tarvittiin jopa 50 rekallista tavaraa.

Eilen lauantaina Cheek esitti uransa toiseksi viimeisenä kappaleena hitin Äärirajoille, jonka jälkeen oli lopulta viimeisen kappaleen aika. Sitä ennen Cheek hiljeni hetkeksi, kun edessä oli kovasti odotettu uran huipennus. Supertähti katseli yleisöä vakavana.

Cheek Valot sammuu, Kuva: Jussi Eerola Photography

– Yks vielä… Nyt on tullut meitsin uran viimeisen biisin aika. Antakaa mä näytän miten saatetaan saaga finaaliin. Nyt mä naulaan tän, Cheek totesi ennen konsertin ja uran päättänyttä Valot sammuu -kappaletta.

Uransa loppumetreillä Cheek muisti vielä kiittää yleisöään ja fanejaan. Tunnemyrsky oli selvästikin pinnassa, sillä räppärin silmät näyttivät olevan kosteat.

– Kiitos, että olitte tänään mukana jakamassa tämän illan. Viimeisen iltani. Tänään valot sammuvat, mutta tarinat ja musiikki jäävät elämään. Kiitos, Cheek totesi ennen kuin poistui lavalta ja viimeisen keikan valot sammuivat.

Cheek Valot sammuu, Kuva: Jussi Eerola Photography