Tytär kärsii kaljuuntumisesta – isä leikkautti omat hiuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alopecia eli karvojen lähtö voi koskea koko kehoa tai vain jotakin pientä aluetta. Eräällä Malia-nimisellä pikkutytöllä on alopecia, joka aiheuttaa toisinaan hämmennystä leikkikentillä ikätovereiden keskuudessa.

Nyt videolla kuullaan kun Malian vanhemmat kertovat tapauksesta, jossa kaksi pikkupoikaa ihmettelivät Malian kaljua päätä. He kyselivät tytön hiuksista, mikä on täysin luonnollista käytöstä lapsilta, mutta se sai kuitenkin vanhemmat tuntemaan olonsa kiusalliseksi ja Malian surulliseksi.

Kotiin tullessaan perhe oli keskustellut tilanteesta. Tytölle on aina ollut hyvin tärkeää, että isällä ja äidillä on hiuksia, ja että niitä ei leikata. Nyt tyttö kuitenkin suostui isän ehdotukseen, jossa isä kehotti tytärtään ajelemaan isän hiukset, että he voisivat näyttää samalta.