Vuoristoradan jännitys oli miehelle liikaa – pyörtyi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen monia vuoristoratoja ei voi edes verrata ulkomailla sijaitsevien huvipuistojen hurjiin laitteisiin. Maailmalta kantautuu ajoittain videoita, joissa vuoristoratojen kyydissä olleet ovat jopa pyörtyneet kesken ajon.

Kerroimme aiemmin Slingshot-laitteen kameran tallentamasta tilanteesta, kun kyydissä ollut poika meni huvipuistolaitteessa kolme kertaa tajuttomaksi. Nyt YouTube-videolla nähdään vuoristoradassa kuvattu tilanne, jossa nuori mies ei ole pysyä tajuissaan.

Videolla kaverukset odottavat laitteen käynnistymistä. Kyydin alkaessa toinen ystävyksistä alkaa selvästi menemään paniikinomaiseen tilaan jännityksen käydessä liian suureksi. Lopulta jännitys ja innostuminen käyvätkin miehelle liian kovaksi ja hän menettää tajuntansa. Mies herää muutaman sekunnin välein kauhistuneena, kunnes menee tajuttomaksi uudelleen.