Cheek palasi someen jäähyväisten jälkeen: ”Mieli on haikea, mutta…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna historiallisen näyttävät jäähyväiset faneilleen jättänyt räppäri Cheek teki historiaa monin tavoin, sillä vastaavaa konserttispektaakkelia ei ole Suomessa koskaan aiemmin nähty. Lahden mäkimontussa noin 60.000 katsojaa oli jättämässä suomalaiselle supertähdelle jäähyväiset.

Cheek Valot sammuu, Kuva: Jussi Eerola Photography
Cheek Valot sammuu, Kuva: Jussi Eerola Photography

Konsertin jälkeen Cheekillä oli vielä ohjelmassa konsertin jatkobileet, joiden jälkeen hän vetäytyi julkisuudesta. Eilen sunnuntaina iltapäivällä Cheek julkaisi kuitenkin konserttikuvien kera uuden päivityksen Facebookissa ja Twitterissä.

Päivityksessään Cheek lainasi jäähyväistensä teemakappaletta ja kertoi hieman tunnelmistaan.

– Tajusin et on aika vihdoin päätös saada spiraaliin / antakaa mä näytän miten saatetaan saaga finaaliin. Eilen sammutettiin valot sanoinkuvailemattoman hienon yleisön kanssa. Tuhannet kiitokset kaikille, jotka olivat paikalla luomassa jotain uskomatonta. Mieli on haikea, mutta sydämessä suuri kiitollisuus. Oli mahtava matka, Cheek kirjoitti.