Sinkkujen pelastus – suihkuun asennettava selänpesijä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sinkkuelämä voi olla antoisaa silloin, kun nauttii vapaudesta ja oman elämänsä herrana olemisesta. Yksin on kuitenkin vaikeampaa viikata lakanoita, siirtää huonekaluja tai pestä selkää. Nyt kolmanteen ongelmaan on kehitetty ratkaisu.

Kickstarter-verkkosivusto esittelee suihkun laattaseinään kiinnitettävän lisäosan, jonka avulla voi pestä selän samalla tavalla kuin karhu raapii omaansa puuta vasten.

Luffoliate-niminen kapistus kiinnitetään seinään imukupeilla. Sen jälkeen siihen voi hieroa selkäänsä suihkussa käydessään.

Aiemmin oman selän on voinut pestä lähinnä pitkävartisella harjalla. Luffoliate on saavuttanut keräämänsä lahjoitussumman tuotteen massavalmistamista varten. Selänpesijän voi hankkia itselleen omaksi ennakkotilaamalla tuotteen 25 dollarin, eli 21,5 euron hintaan.