Sofia Richie raivoissaan – väittää Kourtney Kardashianin varastavan miehensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheen kuopus, Kylie Jenner, juhli äskettäin 21-vuotissyntymäpäiviään. Juhliin osallistui myös perheeseen aiemmin kuulunut Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick. Miehen tyttöystävä Sofia Richie ei ollut syntymäpäiväjuhlissa.

Kourtney Kardashian erosi äskettäin nuoresta mallipoikaystävästään Younes Bendjimasta. Hänen lastensa isä ja pitkäaikainen ex-kumppani Scott Disick on lähipiirin mukaan ilmaissut halunsa kokeilla perhe-elämää Kourtney Kardashianin kanssa jälleen kerran. Hän seurustelee kuitenkin 20-vuotiaan Sofia Richien kanssa.

InTouch-lehden mukaan Scott Disick ja Kourtney Kardashian juhlivat Kylie Jennerin syntymäpäiviä samassa seurueessa hauskaa pitäen.

Sofia on raivoissaan, koska hän ei itse ollut juhlissa ja uskoo, että Kourtney haluaa ainoastaan varastaa hänen miehensä itselleen. Asiaa ei helpottanut Khloe Kardashianin Instagram-tarina, jossa kuvattiin vierekkäin pöydän ääressä istuneita Scott Disickia ja Kourtney Kardashiania sanoilla: ”Tyttö voi uneksia”.

I’m like goddamn bitch, I am not a teen choice #20

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on