Cardi B julkaisi alastonkuvansa: ”Teen mitä haluan!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäripariskunta Cardi B ja Offset saivat tyttövauvan noin kuukausi sitten. Lapsi sai nimekseen Kulture Kiari. Nyt Cardi B on julkaissut itsestään jo näyttäviä vähäpukeisia ja kokonaan alastomia kuvia, joissa hän näyttää palautuneen raskaudestaan ennätysvauhtia.

Cardi B on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen istuu alusvaatteet yllään lentokoneessa. Naisen timmissä keskivartalossa ei näy enää merkkejäkään raskaudesta, mikä saikin osakseen myös negatiivisia ja kateellisia kommentteja.

Cardi B ihmettelee, minkä vuoksi kateelliset ja häntä vihaavat ihmiset tulevat katsomaan hänen kuviaan. Nainen kehottaa ihmisiä olemaan menemättä vihaamiensa ihmisten sivuille.

Räppäri huomauttaa, että ihmiset julkaisevat kuvia aina vain silloin kun heillä menee hyvin. Tämän vuoksi nainen ihmetteleekin sitä miksi kukaan haluaisi mennä katsomaan vihaamansa henkilön sivuille miten hyvin hänellä menee.

Tuoreimmassa kuvassaan nainen on täysin alasti ja kertoo tekevänsä juuri niin kuin hän itse haluaa. Cardi B:tä eivät negatiiviset kommentit juurikaan hetkauta, minkä nainen onkin todistanut jo moneen otteeseen.

I DO WHAT I LIKE, I DO ,I DO !

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

im on my way to you

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

LIKE ON SOME G SHIT!!!!!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on