Lapset kuuntelivat Snoop Doggia – hauskat reaktiot videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistaa amerikkalaisen räppäri Snoop Doggin hänen letkeästä tyylistään ja menevistä kappaleistaan. Etenkin 2004 vuonna julkaistu Drop It Like It’s Hot -kappale toi miehelle suuren kansainvälisen menestyksen, jonka ansiosta hän on tunnettu kaikkialla.

Nyt Fine Brothers Entertainment on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa lapset kuuntelevat Snoop Doggin kappaleita ja kommentoivat niitä. Lähes jokainen lapsi tiesi miehestä jo jotain ennen musiikin kuuntelemista, mutta monille tuli yllätyksenä se miten vanha mies on ja miten hän pukeutuu.

Snoop Doggin oli määrä esiintyä elokuun lopussa Helsingissä DJ-keikan merkeissä. Tapahtuma peruttiin, mutta tähden 25-vuotisjuhlakiertue tulee kuitenkin ensi vuonna ulottumaan myös Suomeen. Snoop Dogg esiintyy Helsingin jäähalissa 13. heinäkuuta 2019.