Mikä tiimalasivartalo! Kylie Jenner tiukoissa lateksihousuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner juhli hetki sitten syntymäpäiviään täyttäessään 21 vuotta. Syntymäpäiviä juhlittiin näyttävästi hänen julkkisperheensä jäsenten ja ystävien kesken, ja nainen muutti myös hiustyyliään syntymäpäiviensä kunniaksi jälleen platinanvaaleiksi.

Nyt nuori nainen säväytti uusilla Instagram-kuvillaan, joissa hän esittelee paljasta keskivartaloaan. Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormi-tyttären seitsemän kuukautta sitten, mutta raskaudesta ei ole naisen vartalossa enää jälkeäkään.

Kuvissa Kylie Jennerillä on yllään valkoinen suuria rintoja korostava pikkutoppi ja vaaleanpunaiset lateksihousut. Kuvissa nähtävä monissa eri väreissä räiskyvä meikkityyli liittyy hänen hyvän ystävänsä Jordyn Woodsin kanssa yhteistyönä tehtyyn meikkipalettiin, joka tulee myyntiin syyskuussa.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

💕

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on