Poikaystävä yllätti Britney Spearsin Belgian konsertissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on tällä hetkellä Piece of Me -nimeä kantavalla kiertueella, jonka tiimoilta nainen on viime aikoina matkustellut Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Iso-Britanniassa. Viimeisimpänä nainen on esiintynyt Belgiassa ja Saksassa.

Britney Spears on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan suloisen videon, jossa nähdään miten naisen poikaystävä Sam Asghari on tullut yllättämään Britneyn juuri ennen hänen konserttiaan Belgiassa. Videolla pariskunta tanssii hotellihuoneessa eikä mies näytä pystyvän pitämään näppejään erossa kauniista tyttöystävästään.

Pariskunta tapasi ensimmäistä kertaa toisensa Spearsin musiikkivideon kuvauksissa, joissa nainen sai mallikomistuksen puhelinnumeron. Pari viettää nykyään hyvin tiiviisti aikaa yhdessä ja jakaa myös yhteisen intohimon treenaamista kohtaan.