Ällöttävä näky! Korvasta poistettiin 10 vuotta vanha pumpulipallo

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ja niihin liittyviä karmivia videoita, joissa korvista poistetaan niihin kuulumattomia asioita. Erään miehen tapauksessa pumpulin palanen ehti olla korvassa 10 vuoden ajan.

Iso-Britannian Leicherstershiressä asuva mies valitteli lääkärille huonoa kuuloa vasemmassa korvassaan. Tähystyksessä kävi ilmi, että kyse oli pumpulin palasesta.

Mirror-lehden mukaan pumpuli oli jäänyt jumiin miehen korvaan 10 vuotta sitten. Potilas luuli sen pudonneen jo aikaa sitten pois itsestään.

Ammatikseen vaikkua ja korviin päätyneitä esineitä poistava Neel Raithatha onnistui poistamaan syvälle juuttuneen pumpulin alligaattoripihdeillä. Operaatio ikuistettin videoksi, joka on varmasti omiaan saamaan kenet tahansa puhdistamaan korvansa säännöllisesti.