Kimi Räikkönen vitsaili suomalaisista Italiassa: ”Puhumme vähemmän…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen nauttii suuresta suosiosa Ferrari-tallinsa kotimaassa Italiassa, jossa Räikkönen on ajoittain mukana myös yleisötapahtumissa. Nyt Kimi ja hänen kollegansa Sebastian Vettel on nähty esiintymässä Milanossa järjestetyssä tapahtumassa.

Formulafanit saivat tehdä tilaisuudessa tuttavuutta idoliensa kanssa ja kuulla heidän kuulumisiaan kesken kiihkeimmän kilpailukauden. Kimi ja Sebastian nähtiin myös ratissa, joskin tällä kertaa kaasuteltiin hieman tavallista hitaammissa nopeuksissa. Tapahtumasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Tilaisuuden juontajat haastattelivat Kimiä ennen ajamista ja yleisö toivotti Räikkösen lavalle hurjien aplodien ja ”Kimi, Kimi, Kimi” -huutojen saattelemana.

Juontaja pyysi lopulta Kimiä sanomaan jotain italiaksi, mutta tämä vastasi voivansa sanoa mieluummin jotain suomeksi. Suomen kieltä ei lopulta kuultu, mutta Kimi vitsaili englanniksi suomalaisten puhuvan vähemmän ja keskittyvän ajamiseen. Videolla Kimi nousee lavalle 18 minuutin kohdalla.