Lady Gaga alastonkuvissa – ei häpeile itsensä esittelemistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popkuningatar Lady Gaga tunnetaan hänen näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään. Nyt nainen on innostunut esittelemään kurvikasta vartaloaan sosiaalisessa mediassa julkaistessaan useita alastonkuvia 29,1 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi.

Lady Gaga on treenannut itsensä jälleen huippukuntoon Joanne-kiertuettaan varten. Nyt 32-vuotias nainen julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, jotka Kanye Westin ja Kim Kardashianin luottokuvaajana toimiva Eli Russell Linnetz on hänestä ottanut.

Kahdessa kuvassa nainen on muuten kokonaan alasti, mutta hän on pukemassa sukkahousuja jalkaansa. Kolmannessa kuvassa Lady Gaga poseeraa seinän edessä pelkät valkoiset sukkahousut jalassaan ja olkaimettomat silikonirintaliivit rintojensa suojana.

📸: @elirusselllinnetz

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

📸: @elirusselllinnetz

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

📸: @elirusselllinnetz

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on