Perhe juksasi poikaa – uskoi lopulta olevansa näkymätön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli nähnyt videon, jossa eräs lapsi oli saatu uskomaan, että hän muuttui taikatempun seurauksena näkymättömäksi. Vanhemmat sisarukset päättivät kokeilla samaa temppua pikkuveljeensä, joka jekun seurauksena lopulta uskoikin olevansa hetken ajan näkymätön.

YouTube-videolla nähdään miten poika saadaan uskomaan siihen, että hän muuttuu taikatempun jälkeen näkymättömäksi.

Perhe onnistuu juksaamaan lasta kuvalla, joka on otettu aiemmin tyhjän sohvakalusteen vieressä. Kun sama kuva näytetään ottavan nyt pojan kanssa, mutta hänen tilallaan kuvassa onkin vain tyhjä tuoli, poika uskoo olevansa näkymätön.

Perhe vie jekun vielä askeleen pidemmälle ja näyttää innostuvan joka kerta kun poika pitelee jotakin kädessään. Hänelle ojennettu limsapullo ja roskakori näyttävät kaikkien mukaan todella ihmeellisiltä, koska he väittävät esineiden leijuvan ilmassa.

Lopulta perhe oli kuitenkin tempun jälkeen paljastanut pojalle, että kyseessä oli vain vitsi, minkä jälkeen lapsi oli arvatenkin ollut melko harmissaan.