Tyttö jäi rysän päältä kiinni – reaktio tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat melko nopeasti tietämään mikä on hyvää ja mikä huonoa käytöstä. He tietävät, että nenän kaivaminen yleisillä paikoilla ei kuulu hyviin tapoihin ja että uimahalleissa ja ravintoloissa juokseminen on kiellettyä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pikkuiset muistaisivat näitä aina noudattaa.

Eräällä neljävuotiaalla pikkutytöllä on tapana pureskella hänen varpaidensa kynsiä. Vanhemmat ovat luultavasti tästä hänelle muutamaan otteeseen jo hieman paheksuvaan sävyyn sanoneetkin, mikä on aiheuttanut sen, että tyttö napostelee varpaidensa kynsiä salassa.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa äiti saa tytön kiinni itse teosta. Tyttö on piiloutunut sohvan taakse, mikä on saanut äidin epäilemään, että hän syö varpaidensa kynsiä. Äiti päätti yllättää tytön kesken teon kameransa kanssa, mikä onnistuikin säikäyttämään lapsen pahanpäiväisesti.