Diileri valitti poliisille: ”Huumeiden myyminen on raskasta työtä!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä omaa laiskemman mentaliteetin ja olettavat, että yhteiskunta ja kanssaihmiset tekevät kaiken heidän puolestaan. Toisinaan he saattavat turvautua laittomuuksiin, kuten 33-vuotias amerikkalainen Lindsey Lowery teki.

Lindsey Lowery oli asunut Illinoisissa sijaitsevassa Swansean kaupungissa. Nainen oli maksanut vuokran huumeilla hänen vuokrantantajanaan toimineelle perheille. Lowery oli välittänyt metamfetamiinia asunnon autotallista myös muille asiakkaille, eli hänen pääasiallinen tulonlähde syntyi huumeiden myymisestä.

Poliisit pidättivät Lindsey Loweryn huumausainerikoksesta 100.000 takuusummaa vastaan. Nainen oli valittanut viranomaisille pidätyksen yhteydessä, että huumeiden diilaaminen on raskasta työtä. Asiasta uutisoi Belleville News-Democrat -julkaisu. Myös huumeiden muodossa vuokranmaksun vastaanottanut perheenäiti Alison Yates pidätettiin.

Poliisi