Paras leffamättö ikinä – yhdistä juustot, hedelmät ja suklaa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Leffaillaksi voi ostaa sipsipussin ja limonadia. Terveellisemmän vaihtoehdon voi saada vihannestikuista ja dippikastikkeista. Jos haluaa vetää trendikkäästi herkkuja napaan, kannattaa tehdä juustolautanen hedelmillä.

Instagramissa on runsaasti inspiraatiokuvia herkullisen hedelmälautasen luomiseen. Lautaselle, leikkuulaudalle tai muuhun astiaan kootaan houkutteleva napostelukokoelma, jossa on runsaasti hedelmiä, marjoja, pähkinöitä ja keksejä. Koko komeuden kruunaa herkullisten juustojen valikoima.

Kaikki hedelmät tulee leikata valmiiksi suuhun sopiviin paloihin. Juustot voi puolestaan tarjoilla isompina kimpaleina, joista jokainen saa leikata haluamansa annoksen vaikkapa mansikkaviipaleiden ja pistaasipähkinöiden kanssa nautittaviksi. Mukaan voi liittää halutessaan viikunahilloa ja tummaa suklaata.

#fruitplatter#unonight #fruitisfuel #sangria #fruitcuterie#fruity #funwithfood

A post shared by danathorsen (@d_rusti) on

Friday’s!!! #fruitandcheeseplatter #yum #gosharks #sharkies #weekend

A post shared by Cathy Hedley (@minxmakeup) on