Ryan Gosling matkaa kuuhun – First Man -elokuvan traileri julkaistiin

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ryan Gosling pukee seuraavaksi päälleen astronautti Neil Armstrongin avaruuspuvun. Näyttelijä esittää ensimmäisenä ihmisenä kuun pinnalla kävellyttä Neil Armstrongia First Man -elokuvassa.

Neil Armstrongin samannimiseen omaelämänkertaan perustuva First Man paljastaa Apollo 11 -kuulennon taustat. Vaikka kuuhun päästiin lopulta onnistuneesti, ei operaatiossa vältytty vaaratilanteilta. Tämä käy selväksi myös elokuvan tuoreesta trailerista.

Goslingin ohella lokakuussa Suomen ensi-iltaan saapuvan elokuvan päärooleissa nähdään Claire Foy ja Jason Clarke. Lukuisten palkintojen saajaksi jo tässä vaiheessa povatun First Manin on ohjannut La La Land -elokuvalla Oscarin voittanut Damien Chazelle.