Facebook on kaatunut – mitä ihmiset nyt tekevät?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on parhaillaan kaatunut ympäri maailmaa osalta käyttäjiä, eikä sosiaalisen median verkkopalveluihin pääse tällä hetkellä kirjautumaan sisään erityisesti monien tietokoneiden selaimilla.

Facebook

Selaimeen tulee Facebookin varsinaisen sivuston sijaan virheilmoitus. Ongelmat ilmenevät siis erityisesti tietokoneiden selaimissa, sillä useimmilla älypuhelimilla Facebookin palveluun pääsee edelleen kirjautumaan sovelluksen kautta normaalisti.

Yritysten sivujen latautumisessa on ongelmia myös älypuhelinten Facebook-sovelluksissa. Ongelma ei näytä ainakaan tällä hetkellä koskettavan koko maailmaa. Ongelmien syystä ei ole tietoa. Facebookin kaatuminen voi aiheuttaa monille stressioireita, mutta tilanteen voi käyttää hyödyksi esimerkiksi suuntaamalla viimeistään nyt iltatoimiin.