Hilaria Baldwin treenaa alusvaatteisillaan – treenivideo miesten makuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkonkari Alec Baldwin ja hänen vaimonsa Hilaria Baldwin yllättivät viime marraskuussa ilmoittamalla, että he odottavat neljättä yhteistä lasta perheeseensä. Aviopari sai noin kolme kuukautta sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Romeo Alejandro David.

Liikuntaa rakastava Hilaria Baldwin on alkanut jo kuntoilemaan saadakseen vartalonsa neljännen raskauden jäljiltä kuntoon. Hyvinvoinnin ammattilaisena 34-vuotias nainen jakaa usein treenivinkkejä myös Instagram-kanavallaan omille seuraajilleen.

Nyt nainen on julkaissut videon, jossa hän esittelee kolme vatsalihaksiin keskittyvää liikettä. Nainen näyttää liikkeet videolla ollessaan pelkät pitsialusvaatteet yllään. Hilaria Baldwin on selventänyt, että liikkeet on tarkoitettu etenkin naisille, jotka kärsivät raskauden jälkeen erkaantuneista vatsalihaksista.

Probably one of the most asked for exercises on my page is diastasis rect aka abdominal separation. I haven’t posted about this because I didn’t suffer from it with my pregnancies and wanted to do a lot of research before offering solutions. Most important concept is to CONTRACT AND ZIPPER UP YOUR ABS, RIGHT THROUGH THE MIDDLE OF YOUR TUMMY. Think about where the separation is and try to connect it again, through activation of core. Maintain this and 1: Releve and tuck hips under and foreword for 10. 2: Incline forward, pull in tighter through your lower belly, flex feet and pulse for 10. 3: Stand again, releve and shake hips side to side for 20. 3 sets of all 3 exercises. YOU MUST MAINTAIN CONTRACTION, OR IT WONT WORK. Do daily in am and pm…share with your friends so you can help them too #wegotthis2018 ps wardrobe choice is to show proper form. All fashion police will be blocked immediately 👮🏼‍♀️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on