Pesukarhu oppi selvittämään pulmia – herkkupalat motivoivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa.

Pesukarhuille maistuu monet herkut, mutta erityisen hyvin ne näyttäisivät pitävän ihmisten ruoasta etsiessään sitä usein myös kotipihojen roskiksista. Nyt videolla nähdään eräs pesukarhu, joka esittelee pulmanratkaisutaitojaan saadakseen herkkuja.

BBC Earth Unplugged -kanava on julkaissut YouTubessa videon, jossa nähdään ovela Rascal-niminen pesukarhu. Pesukarhu on oppinut selvittämään vaikean radan, jossa on monia erilaisia tehtäviä ja lukkoja, päästäkseen sitä odottelevien herkkujen luo.