Pyörätuolissa istuva äiti hädissään: ”Poikani käytti 1 300 euroa Fortniteen!”

Digi · Terhi Piiroinen

Selviytymispeli Fortnite on yksi maailman suosituimmista taistelupeleistä. Yksi pelaajista on kymmenenvuotias koulupoika, joka käytti äitinsä pankkikorttia pelin lisäosien hankintaan. Pojan peli-into tuli kalliiksi.

Brittiläinen Cleo Buckett on pyörätuolissa istuva pienten tukien varassa elävä yksinhuoltajaäiti. Nainen saaneensa shokin mentyään pankkiautomaatille. Hänen tilillään oli ainoastaan yhdeksän euroa rahaa, Wales Online uutisoi. Cleon poika oli käyttänyt kaikki rahat Fortniteen.

Poika tunnusti tekonsa äitilleen syvästi katuen. Lapsi ei kertomansa mukaan ymmärtänyt, että oli käyttänyt pankkikortilla oikeaa rahaa. Nyt perhe on ongelmissa maksujen kanssa, sillä pankki, eikä Fortniten peliyhtiö Epic Games ole suostuneet palauttamaan pojan kokonaisuudessa käyttämää 1.193,25 punnan suuruista summaa. Summa on euroissa 1.329,42.