Povipommi Victoria Clay loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Huippumalli haussa -realitysarjasta tuttu mallikaunotar Victoria Clay ei ole vielä kovin tuttu nimi suomalaisille, mutta hän tekee parhaillaan kovaa nousua kotimaassaan. Clay tunnetaan rohkeista asuistaan, jotka paljastavat usein tavallista enemmän.

Nyt Victoria nähdään poseeraamassa Lontooseen avatun The Shop At Bluebird -liikkeen VIP-vieraiden avajaisjuhlissa. Hän saapui tapansa mukaan paikalle erittäin paljastavalla kaula-aukolla varustetussa punaisessa cocktailmekossa.

23-vuotias Victoria Clay on nyt kuvattu juhlimassa julkkisbileissä, kun hän oli saapumassa Lontoon Cafe De Parisissa järjestettyyn James Inghamin Jog On To Cancer -tapahtumaan. Tapansa mukaan Clay onnistui säväyttämään silminnäkijät rohkealla asullaan, sillä tällä kertaa hänen musta jakkumallinen asunsa paljasti poikkeuksellisen näyttävän kaula-aukon.