Aamuseksi kunniaan – pariskunta testasi joka päivä viikon ajan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksi on mitä mainioin tapa parantaa mielialaa, hyvinvointia ja parisuhteen romanttista elämää. Amanda McCoy -niminen nainen päätti kokeilla kumppaninsa kanssa säännöllisen aamuseksin vaikutuksia heidän elämäänsä. Lopputulos: Kokeilu jäi tavaksi.

Amanda McCoy paljastaa seurustelun alkuvaiheen olleen miehensä kanssa seksuaalisesti aktiivinen, koska he asuivat tapailun ensimmäisen 1,5 vuotta kaukana toisistaan. He ottivat kiinni menettämäänsä yhteistä aikaa vällyjen välissä runsaasti toistensa kanssa touhuten.

Kuusi vuotta yhdessä olleen pariskunnan seksielämä tasaantui yhteenmuuton jälkeen, ja etenkin aamuseksistä tuli harvinaisempaa.

Mccoy väittää Popsugarille, että hänen ja miehensä ensihuuma ei laskeutunut. Ainoastaan arki astui mukaan kuvioihin omien velvollisuuksiensa kera. He päättivät testata hieman aikaisempia herätyksiä harrastaakseen viikon ajan joka aamu seksiä. Kokeilu kannatti.

Nainen hehkuttaa, että sängyssä kumppanin kanssa vietetty 20 minuuttinen antoi mahtavan ja nautinnollisen sysäyksen päivään. Heidän oli helpompi herätä ja mieliala oli heti hyväntuulinen. He flirttailivat pitkin päivää toistensa kanssa ja tunsivat olonsa energiseksi.

Toisinaan herätyskellon soidessa puolen tunnin lisäunet tuntuivat houkuttelevalta, mutta lopulta päätös seksin harrastamisesta kannatti. Mikään ei vedä vertoja eroottiselle nautinnolle, eivät edes puolen tunnin pituiset unet. He päättivät jatkaa rutiinia.