Hirvi hukkui turistien typeryyden vuoksi – tungeksivat kuvaamaan rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turistit ovat aiheuttaneet viime vuosina lukemattomia traagisia eläinkohtaloita. Esimerkiksi aurinkorannoilla on kuollut delfiininpoikasia, jotka on nostettu vedestä ihmisten selfiekuvia varten rannalle. Nyt turistiparvi on puolestaan aiheuttanut hirven hukkumisen järveen.

Kanadan Vermontissa sijaitsevalla Champlainjärvellä nähtiin lauantaina tilanne, jossa hirvi oli uimassa aivan normaaliin tapaansa rannalta toiselle.

Turistien huomatessa tilanteen he eivät kuitenkaan antaneet hirvelle rauhaa, vaan ryhtyivät tungeksimaan äänekkäästi rannoille, jotta saisivat kuvattua hirven.

Rannalle ilmestynyt ihmisjoukko pelästytti hirven, joka ei lopulta uskaltanut uida rantaan saakka eivätkä ihmiset ymmärtäneet poistua paikalta. Niinpä hirvi lopulta hukkui, kun se ei enää jaksanut uida.

Riistanvartija Robert Currier vahvisti WCAX-televisiokanavalle, että hirvi oli ylittämässä suurta järveä uiden, mutta ei uskaltanut nousta rantaan ja oli liian uupunut pysyäkseen enää pinnalla. Pian hirvi vajosi veden alle eikä jaksanut enää nousta pintaan.