Jen Selter säästää kangasta bikineissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Nyt Jen poseeraa somessa niukoissa bikineissä.

Tuoreimmissa otoksissaan Jen Selter on pukeutunut poikkeuksellisen niukkoihin bikineihin, jotka eivät peitä hänen takapuoltaan käytännössä lainkaan ja rintojenkin päälle riittää kangasta vain pieneksi kaistaleeksi.

25-vuotias Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

September 💫

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on