Tämä kappale ei vanhene koskaan – aistikas versio Zeldan musiikista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailma tarvitsee musiikkia. Vielä enemmän maailma tarvitsee hyväntuulista ja mielialaa kohottavaa musiikkia. Kaivoimme nyt netin kätköistä videon, joka ei vanhene koskaan. Videolla kuullaan tuttua pelimusiikkia.

Toimintaseikkailupeli The Legend of Zelda ilmestyi vuonna 1986. Sen jälkeen pelisarjasta on tullut kultti ja se on noussut yhdeksi maailman pelatuimmista ja seuratuimmista pelisaagoista. Zeldan musiikit ovat myös jääneet elämään.

Kolme marimbasoittajaa on ottanut käsittelyynsä Zeldan Ocarina of Time -pelin kappaleen Song of Storms. Kaunis coverversio on julkaistu Youtubeen lähes kymmenen vuotta sitten, mutta kappale ei vanhene koskaan. Marimba on etnisessä kansanmusiikissa käytetty puukielilyömäsoitin.