Muistatko vielä Tyttöni mun -elokuvan pikkutytön? Näin upea hän on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun suosituimpiin menestyselokuviin lukeutui My Girl, jonka tarina ja lapsitähdet saivat miljoonat ihmiset kyyneliin. Elokuvassa pikkutyttönä naispääosaa esittänyt 11-vuotias Anna Chlumsky vetäytyi sittemmin julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on jälleen nähty yhä useammin julkkisjuhlissa.

Nyt Anna Chlumsky kuvattiin hänen osallistuessaan US Open -tapahtuman tilaisuuteen New Yorkin osavaltion Flushingissa. Hän seurasi tilannetta katsomosta yhdessä Aziz Ansarin kanssa.

Macaulay Culkinin kanssa hittileffassa lapsena näytellyt Anna Chlumsky on nykyisin 37-vuotias kaunotar, joka on naimisissa ja työskentelee edelleen näyttelijänä. Hänet on nähty esimerkiksi komediasarjassa Veep. Chlumsky piti näyttelemisessä aikoinaan taukoa, joten hän onnistui välttämään ikuisen lapsitähden statuksen, josta on tunnetusti ainoastaan haittaa Hollywodissa.

Splash
Splash
Splash