Julkkisperheissä kuohuu! Kendall Jennerin kohusuhde sittenkin totta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheestä huippumalliksi ponnistanut Kendall Jenner nähtiin suutelemassa kesällä hänen ystäviensä Gigi ja Bella Hadidin pikkuveljen Anwar Hadidin kanssa. Tällöin Kendall vakuutti, että pitää ainoastaan hauskaa miesten kanssa, eikä ole valmis mihinkään vakavaan. Sen jälkeen hän seurusteli koripalloilija Ben Simmonsin kanssa.

Nyt 22-vuotiaan Kendall Jennerin kerrotaan suunnittelevan seurustelua 19-vuotiaan Anwar Hadidin kanssa. Kaksikko nähtiin äskettäin Malibussa kahteen eri otteeseen ravintolassa. TMZ-lehden mukaan Kendallin ja Anwarin ympärillä liikkuu runsaasti huhuja romanssista

Kendall Jennerin kerrotaan lopettaneen parisuhteensa NBA-tähti Ben Simmonsiin kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Mies oli ainoastaan kesäromanssi, vaikka urheilija jättikin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, laulaja Tinashen huippumallin takia. Anwar Hadid on puolestaan ollut sinkkuna hetken aikaa erottuaan näyttelijä Nicola Peltzista.

Flowers 4 __________

A post shared by Anwar Hadid (@anwarhadid) on