Mies kaatoi jauhot ventovieraan päälle – luuli sen olevan hauskaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on pidättänyt 22-vuotiaan keppostelijan, joka on käyttäytynyt kuin kymmenen vuotta nuoremmat pahatapaiset kakarat. Yhdysvaltojen Indianassa sijaitsevaan Walmart-kauppaan mennyt Phillip Leon Weaver luuli, että jauhojen heittäminen ventovieraan päälle olisi hauskaa.

Weaver oli mennyt kauppaan ja aloittanut Facebookin Live-videon kuvaamisen. Hän on toteuttanut samankaltaisia tempauksia ennenkin, ikään kuin osana mukahauskaa pilailuviihdettä. Tällä kertaa hän kaatoi jauhoa toisen asiakkaana olleen 68-vuotiaan naisen niskaan.

Mies pidätettiin. Hän on kuvaillut itseään sosiaalisessa mediassa pilvipäiseksi pilailijaksi. Nyt Phillip Leon Weaver odottaa tuomiotaan Marionin lääninvankilassa, The Smoking Gun uutisoi.