Pilailuveitsi olikin oikeasti terävä mattoveitsi – ikävä skandaali leviää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Taikurit ja pilailuhenkiset ovat kautta aikojen tehneet temppuja, joissa he esittävät terävien esineiden läpäisevät tai leikkaavan kehoa. Legendaarisin temppu lienee vartalon kahteen osaan halkaiseminen tai pään irti leikkaaminen.

Nyt markkinoille on tullut pilailuveitsiä, joiden tarkoituksena on esittää terän uppoavan sormeen. Mattoveitsessä on kuitenkin kolo sormea varten, eikä terän ole oikeasti tarkoitus vahingoittaa pilailijaa. Valitettavasti pilailuveitsi on pakkausvaiheessa sekoittunut aitoihin mattoveitsiin.

Japanilainen Daiso-kauppa vetää kaikki myymänsä Dokkiri Cutter -nimiset pilailuveitset takaisin. Kauppakeskus on tutkinut pakkauksia ja huomannut, että pilailuveitset ja aidot mattoveitset ovat menneet sekaisin. Daisolla on noin 3.000 liikettä ympäri Japania, Soranews24-sivusto uutisoi.