Rihanna viettelee kuumissa kuvissa – muotiluomukset ihastuttavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna tunnetaan hänen suositusta musiikistaan ja itsevarmasta tyylistään. Nyt nainen poseeraa upeissa GARAGE Magazine -lehden syyskuun numeroa varten otetuissa muotikuvissa.

Kuvausten tyylistä on vastuussa stylisti Carlos Nazario ja valokuvaajana toimi Deana Lawson. Kuvissa Rihannan ylle on puettu upeita muotiluomuksia monilta tunnetuilta suunnittelijoilta ja muotitaloilta kuten Alexander McQueenilta, Guccilta ja Dolce & Gabbanalta.

Tänä vuonna 30 vuotta täyttänyt Rihanna on alkanut suunnittelemaan meikkien lisäksi myös itse uusia alusvaatteita, jotka ovat myynnissä savagex.com -verkkosivuille. SAVAGE X FENTY -nimeä kantavat alusvaatteet on suunniteltu niin, että kaiken malliset naiset voivat tuntea niissä olonsa hyväksi.

Deana Lawson in conversation with Arthur Jafa: “I believe in destiny, and I know I was destined to be an artist with a camera. It all adds up: my grandmother who worked for George Eastman, my mother who was a secretary at Kodak, my aunt who helps people 'see,' my father who was the family photographer…how could it not be destiny?" Tap our link in bio for the rest of Lawson’s conversation with Arthur Jafa on garage.vice.com. Styled by @mr_carlos_nazario Hair by @yusefhairnyc Makeup by @lisaeldrigemakeup using @fentybeauty Nails by @jennynails Set Design by @davidjameswhite_ Production by @holmesprod Top by @flowergirltv @oneofakind.archive Shorts by @dolcegabbana Jewelry by @tiffanyandco Special Thanks to @ciarrap @sikkemajenkins and @starworksgroup

A post shared by GARAGE Magazine (@garage_magazine) on

Deana Lawson in conversation with Arthur Jafa: "When I’m going out to make work, usually I’m choosing people that come from a lower- or working-class situation. My choice feels natural because it’s a rejection of the people and forces I grew up around in Rochester. I’m choosing people around the neighborhood: near public transportation, in beauty supply shops, fried-chicken spots, nightclubs, Family Dollar, churches, et cetera. It’s about value. It’s about using a figure or a body to represent something higher than we would normally associate it with." Tap our link in bio for the rest of her conversation with #ArthurJafa on garage.vice.com. Styled by @mr_carlos_nazario Hair by @yusefhairnyc Makeup by @lisaeldrigemakeup using @fentybeauty Nails by @jennynails Set Design by @davidjameswhite_ Production by @holmesprod Top by @gucci Skirt by @oneofakind.archive Jewelry by @tiffanyandco Special Thanks to @ciarrap @sikkemajenkins and @starworksgroup

A post shared by GARAGE Magazine (@garage_magazine) on