Uskomaton satakerroksinen crêpes-kakku – tämän loihtiminen vaatii hieman kärsivällisyyttä

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tasty-kanava on tunnettu todella herkullisista ja hyvin kuvatuista ruokavideoista, joissa katsojaa ohjeistetaan tekemään aina jokin näyttävä suolainen tai makea annos. Tällä kerralla vuorossa oli satakerroksinen crêpes-kakku.

Aiemmin Tasty-kanavan kokit loihtivat upean kaikilla sateenkaaren eri väreillä ilottelevan kakun, jonka kerrokset olivat crêpes-lettuja. Tällä kerralla näyttävyys syntyy kakun huimasta koosta, jota varten suurin työvaihe näyttääkin olevan itse lettujen paisto.

Näyttävä crêpes-kakku syntyy pinoamalla päällekkäin sata kappaletta lettuja, joiden väleihin levitetään neljää eri väristä täytettä. Melko helppo, mutta aikaa vievä kakku on niin näyttävä, että moni perheenäiti saattaisi haluta nähdä tämän vaivan kakun valmistamiseen nähdäkseen lasten ilmeet kakun leikkaamisen hetkellä.