Valiolta hämmentävä jäätelöuutuus: AURA-juusto ja lakritsi yhdistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkimaut eroavat esimerkiksi makeisissa merkittävästi valtaosasta maailmaa, sillä salmiakki ja lakritsi ovat täällä hyvin suosittuja. Sinihomejuustot sen sijaan ovat ympäri maailmaa arvostettuja herkkuja, mutta silti Valion uusi jäätelömaku tuli melkoisena yllätyksenä.

Valio Jäätelöfabriikki esitteli nimittäin uutuusmaun, jossa se yhdistää AURA-juuston ja lakritsin.

– Sinihomejuuston ystäville on tiedossa herkullinen syksy, sillä suosittu Valio Jäätelöfabriikki -sarja täydentyy uudella AURA® laku -maulla. Samaan aikaan jäätelöhyllyyn ilmestyy myös kermaisen täyteläinen super vanilja, Valio kertoo tiedotteessaan.

– Suomalaisten jäätelömaku eroaa monista muista maista siinä, että olemme innokkaita kokeilemaan erikoisiakin jäätelömakuja. Samaan aikaan suolaiset maut ovat yksi tämän hetken kuumimmista jäätelötrendeistä. Nämä kaksi trendiä maistuvat uudessa AURA® laku -maussa, joka yhdistää rakastetun lakritsijäätelön ja Suomen suosituimman sinihomejuuston, jäätelöistä vastaava liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs kertoo.

Uudet jäätelöt tulevat kauppoihin syys-lokakuun vaihteessa.