Ysärihitti Aamuyö tehtiin uusiksi – nyt tulee 90’s FIN Cover Boyz & Girlz

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun hittejä on tehty jo vuosien ajan uusiksi, ja nyt vuorossa on 101-yhtyeen kappale Aamuyö. Siitä on tehnyt uuden version 90’s FIN Cover Boyz & Girlz -niminen ryhmä, joka tuo 1990-luvun disco- ja pop-hitit uusina versioina musapalveluihin ja esiintymislavoille. Spotifyssä kappale julkaistaan 14. syyskuuta.

Projektin taustalta löytyy myös 1990-luvulla musiikkipiireissä vaikuttaneita henkilöitä. Aamuyö-kappaleen uuden version on loihtinut Tommi Hilliranta ja kappaleen vokaaleissa kuullaan 1990-luvulla useita isoja tanssihittejä tehnyt Mira Hillberg. Keikoilla nähdään lisäksi Jp Styrman, Jari Viitaniemi ja Janne Remes.

Ryhmä lähtee myöhemmin kiertämään Suomen klubeja ja festivaaleja. Luvassa on ennakkotietojen mukaan uusia versioita yhtyeiltä kuten Raptori, XL5, Neon2, Nikke T, Ultra Bra, Aikakone, Taikapeili ja Nylon Beat. Yhtye korostaa, että se on kunnianosoitus artisteille, jotka nostivat kotimaisen dancemusiikin 1990-luvulla uudelle tasolle.