Maailman kuumin bikinimalli New Yorkissa – ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikini- ja uimapukumaailman vuoden tärkein lehti on Sports Illustratedin uimapukunumero, jonka vuoden 2018 numero julkaistiin aiemmin tässä kuussa. Lehden kannessa poseeraaminen on yksi mallimaailman suurimmista virstanpylväistä, ja tänä vuonna kunnian sai Danielle Herrington.

Alkuvuodesta Daniellesta povattiin uuden tittelinsä myötä mallimaailman kuluvan vuoden menestyjää, mutta häntä ei ole sittemmin kovin usein nähty poseeraamassa huippulehtien kansissa tai juhlimassa supermallien kanssa. Nyt Danielle kuitenkin kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli ehdolla Victoria’s Secretin muotinäytöksen malliksi. Paljastavassa ja niukassa asussa tietenkin.

Vuosittain vain yksi kaunotar pääsee poseeraamaan SI-lehden uimapukunumeron kannessa. Näin ollen voidaan perustellusti sanoa, että Danielle Herrington teki kertaheitolla läpimurron suoraan bikinimallien A-sarjaan. Hänen bikinivartalostaan tullaan puhumaan vielä pitkään.

Splash
Splash
Splash